Tule meille töihin

Tule meille töihin

Takatalo & Tompuri Brewery tarjoaa näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä pienpanimoympäristössä. Meillä pääset työskentelemään palkittujen laatuoluiden parissa. Nyt haemme joukkoomme:

PANIMOTYÖNTEKIJÄÄ

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, joka pitää sisällään oluen astiointia, pakkaamista, yleisiä varastotyötehtäviä kuten puhtaanapitoa ja yleisestä järjestyksestä huolehtimista. Lisäksi pystymme tarjoamaan työtehtäviä myös asiakaspalvelussa sekä myynnin ja markkinoinnin parissa.

Olet reipas, oma-aloitteinen ja sinulla on halu ja into oppia uusia asioita. Olet työtä pelkäämätön ja tartut toimeen epäröimättä. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja haluat työskennellä asiakkaiden parissa. Toivoisimme myös, että sinulla olisi tarvittaessa mahdollisuus työskennellä iltaisin sekä viikonloppuisin. Työssä vaaditaan lisäksi fyysistä kuntoa, kykyä ja halua ruumiilliseen työhön.

Eduksi katsotaan aiempi työkokemus panimoalalta sekä yleinen kiinnostus olutta ja pienpanimoja kohtaan. Eduksi katsotaan myös kokin työtehtävien aikaisempi hoitaminen tai työskentely ravintola-alalla.

Työ on aluksi osa-aikainen. Mikäli sinulla on polttava halu itsesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen, on kokoaikainen työsuhde myös mahdollinen. Pääset myös vaikuttamaan siihen, millaiseksi työsi ja työpaikkasi kehittyy.

Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydettyä. Lähetä hakemuksesi sekä CV meille sähköpostitse:
panimo [ä) takatalotompuri.com

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Mikko Suur-Uski
+ 358 40 1626562